Ένα φανερά τρομοκρατημένο δικαστήριο απ’ τις άνωθεν εντολές την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια

Φοβισμένοι, ξεφτιλισμένοι, ανίκανοι να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στα αφεντικά τους, χωρίς το ελάχιστο σθένος να υπηρετήσουν το δίκιο στο οποίο ορκίστηκαν, να αποδώσουν έστω και αυτήν την ταξική αστική δικαιοσύνη, μεθόδευσαν την απαλλαγή τους απ’ αυτήν την δίκη, κρατώντας όμως τον Άρη Σειρηνίδη προφυλακισμένο έως ότου αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο για την παράταση ή όχι της προφυλάκισής του πέραν του έτους, το οποίο λήγει στις αρχές Μαΐου.

Το δικαστήριο έδωσε αναβολή της δίκης μέχρι τις 8 Ιουνίου, και με το πρόσχημα της ασθένειας ενός μέλους του, βάσει της νομοθεσίας, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Στις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει απ’ την αρχή η ακροαματική διαδικασία με άλλη σύνθεση του δικαστηρίου, και θα εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες και όσοι έως τώρα εξετάστηκαν.

Ξεκάθαρη μεθόδευση. Δεν τους έκανε η ακροαματική διαδικασία, στην οποία από τους ίδιους τους μάρτυρες κατηγορίας φάνηκε το στήσιμο της υπόθεσης απ’ τη ΓΑΔΑ, έγινε πασιφανές αυτό που ο Άρης και όλοι εμείς φωνάζουμε απ’ την αρχή, ότι πρόκειται για σκευωρία, και κατάργησαν τη διαδικασία, ετοιμάζοντας προφανώς μια άλλη, πιο συμφέρουσα για τα σχέδιά της αντιτρομοκρατικής.

Δικαστές υπάλληλοι της ασφάλειας και των σχεδίων της εκάστοτε εξουσίας. Δικαστές που αφήνουν ελεύθερους τους καταχραστές της δημόσιας περιουσίας, τους Χριστοφοράκους και τους άλλους μεγαλοαπατεώνες, και κρατούν στη φυλακή έναν χρόνο τώρα έναν κοινωνικό αγωνιστή, χωρίς το παραμικρό στοιχείο εμπλοκής του σε μια απίθανη υπόθεση, με ένα απίθανο και αόρατο στοιχείο, μιας πεταμένης μάσκας σε έναν δρόμο των Εξαρχείων, μάσκα που ακόμα και η ύπαρξή της δεν αποδείχτηκε.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Όσες φορές και να δικάσετε τον Άρη, το ξέρουν και οι πέτρες πια ότι είναι αθώος.

Το ελεύθερο φρόνημα και η αξιοπρέπεια κρίνονται σ’ αυτήν τη δίκη, και ο Άρης τα διαθέτει και τα δύο εν αντιθέσει με τους διώκτες και τους δικαστές του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Αλληλέγγυοι