[Αθήνα] Ανταπόκριση από παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον Τ. Θεοφίλου

παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank

dav

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε βραδινή αφισοκόλληση με τρικάκια, αυτοκόλλητα και χαρτοπανό σε στάσεις λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας (Κάνιγγος, Ακαδημίας και Σόλωνος) προπαγανδίζοντας την πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό-κομμουνιστή Τ. Θεοφίλου, που θα γίνει το Σάββατο 24 Ιούνη (ημέρα πανελλαδικής δράσης) στο Μοναστηράκι στις 12:00.

Σήμερα, 21 Ιούνη, ημέρα Τετάρτη, μπλοκάραμε τις εισόδους των κεντρικών γραφείων της τράπεζας Alpha Bank επί της στοάς Νικολούδη και Σταδίου. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη ληστεία της Alpha Bank στην Πάρο, και για ένταξη στην Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν περίπου 50 σύντροφοι και συντρόφισσες, πετάχτηκαν τρικάκια, κολλήθηκαν αυτοκόλλητα που καλούσαν στην πορεία αλληλεγγύης και μπλοκάραμε τις εισόδους για περίπου 30 λεπτά, καθώς φεύγοντας μπλοκάραμε και την είσοδο του υποκαταστήματος της Alpha Bank επί της οδού Πανεπιστημίου για λίγα λεπτά ακόμη.

Στα πλαίσια της ημέρας πανελλαδικής δράσης σε αλληλεγγύη στον Τ. Θεοφίλου, πορεία Σάββατο 24 Ιούνη, στο Μοναστηράκι, στις 12:00.

Λευτεριά στον Τάσο Θεοφίλου

dav

dav

dav

dav

dav

Συγκεντρωτικό δράσεων για πανελλαδική ημέρα δράσης:

Σάββατο 24/6: Πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου