Ανακοίνωση Υποστήριξης και Αλληλεγγύης στον κουρδικό λαό και τον αγώνα του για ελευθερία – Μαύρο Μπλοκ/Ιράν

,black bloc egypt

Το παρόν κείμενο βρέθηκε αραβικό αναρχικό site: http://asranarshism.com/ στο οποίο δημοσιεύτηκε στο τέλος του 2014. Μεταφράστηκε από την εφημερίδα δρόμου Άπατρις.
Εδώ: http://asranarshism.com/1393/05/22/dear-comrades-in-the-kurdish-anarchist-movement/ βρίσκεται και η αντίστοιχη ανακοίνωση των ελευθεριακών σοσιαλιστών Αιγύπτου προς υποστήριξη της υπόθεσης του κουρδικού λαού.

Εμείς, ως μέρος των αναρχικών που μιλάνε τη γλώσσα φαρσί, σας μεταφέρουμε έντονα την αλληλεγγύη μας και εκφράζουμε την ακραία οργή μας για την αδικία που συμβαίνει στα παιδιά, τις γυναίκες και τους άντρες σας από το κεφάλαιο, τους κατακτητές, τους εγκληματίες πολέμου και όλους εκείνους τους τύρρανους που σας εξουσιάζουν.

Εμείς σαν αναρχικοί, πιστεύουν ότι τα δικαιώματα των Κούρδων και των Παλαιστινίων είναι τόσο αναπόσπαστα μεταξύ τους στο σημείο που θα πρέπει να αναγνωριστούν σαν μια υπόθεση.

Οι ιμπεριαλιστές με όλα τα σχήματα και τις μορφές που παίρνουν κατά καιρούς καταστρέφουν, χέρι-χέρι με το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν, τη ζωή αθώων ανθρώπων αυτού του πλανήτη τόσο σε περιφερειακό επίπεδο όσο και σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι ηγεμόνες της Δύσης από τη μία πλευρά δηλώνουν ότι αγωνίζονται κατά του εξισλαμισμού και από την άλλη πλευρά αντί να παρέχουν στους μουσουλμάνους κάτοικους τους ελεύθερη και καθολική εκπαίδευση, χτίζουν όλο και περισσότερα τζαμιά προκειμένου να μην απελευθερωθούν ποτέ από την άγνοια.

Θα εκθέσουμε όλα τα βρώμικα κόλπα των Δυτικών ηγεμόνων από κάθε μέρος του πολιτικού φάσματος της δυτικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των δυτικών αριστερών.

Η άγνοια αυτών των αριστερών αποσπά την προσοχή του κόσμου από την πραγματική καταστροφή, τις αλήθειες και όλα τα άλλα τρομακτικά πράγματα που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και έχει μετατρέψει την πλειοψηφία των ακτιβιστών σε μια δυσλειτουργική δύναμη στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και σε άλλες χώρες.  Ακόμη χειρότερα, ο ακτιβισμός της αριστεράς έχει καταντήσει να εναντιώνεται στους ίδιους τους ανθρώπους της Μέσης Ανατολής, αφού οι μαζικές κινητοποιήσεις που οργανώνονται από αιμοχαρή τζαμιά στην Ευρώπη και αλλού στο όνομα της στήριξης της παλαιστινιακής υπόθεσης έχουν σαν αποτέλεσμα περαιτέρω στρατολογήσεις στον ήδη  υπεράριθμο στρατό της Χαμάς, στη Χεζμπολάχ του Λιβάνου και τη στήριξη προς το εγκληματικό ισλαμικό καθεστώς του Ιράν. Αυτοί οι αριστεροί και οι λεγόμενες επαναστατικές ομάδες, πραγματοποίησαν, χωρίς αιδώ, συγκέντρωση πίσω από τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου και τις σημαίες του ισλαμικού καθεστώτος (του Ιραν) ενώ κύριο προπαγανδιστικό μέσο τους ήταν το «Press TV», που χρηματοδοτείται από το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν.

Έχουν εμφανιστεί σε ολόκληρο τον κόσμο και τη Μέση Ανατολή άνθρωποι που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της Μέσης Ανατολής – και από τι οι άνθρωποι μας έχουν υποφέρει τόσες δεκαετίες και αιώνες – ενάντιον αιμοδιψών εγκληματιών πολέμου και ενάντια σε όλων των ειδών τις αντιδραστικές θρησκευτικές δυνάμεις και κυβερνήσεις.

Είναι σαφές ως ημέρα, ότι ο προϋπολογισμός όλων των τζαμιών στις δυτικές χώρες και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται από αυτά χρηματοδοτούνται όλα από τον ισλαμικό καθεστώς του Ιράν, το οποίο τρέφεται από το αίμα αθώων Ιρανών.

Από τη μία πλευρά, οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο έχουν δημιουργήσει την αίσθηση ότι είτε εκλεγούν οι Ρεπουμπλικανοί υπό τον Τζον Μακέιν ή είτε οι Δημοκράτες υπό τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει ξεδιάντροπα παραδεχτεί πως το «Το Ισλαμικό Κράτος» είναι δημιούργημα τους, το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι άνθρωποι της Μέσης Ανατολής θα  οδηγηθούν ως πρόβατα επί σφαγή.

Από την άλλη πλευρά, τα φασιστικά καθεστώτα της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ έχουν μετατρέψει τη γη του συριακού λαού, των ιρακινών, της Παλαιστίνης και του κουρδικού λαού σε ένα στρατιωτικό/πολιτικό εμπόριο μεταξύ τους που καταστρέφει τις ζωές εκατομμυρίων αθώων παιδιών, γυναικών και αντρών.

Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με το γεγονός ότι οι αιμοβόρες δυνάμεις του Daesh / ISIS επωφελούνται από τα δισεκατομμύρια δολάρια που κερδίζουν από την πώληση πετρελαίου στις μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες με τη σειρά τους υποστηρίζουν τις στρατιωτικές και αντιδραστικές καταπιεστικές κυβερνήσεις της περιοχής.

Φτάνει πια !!!

Εμείς οι αναρχικοί με όλη την ενέργεια και την ικανότητά μας, πρέπει να βρούμε λύσεις μόνο από τους εαυτούς μας και και τη δύναμη του λαού, χωρίς να αποδεχόμαστε οποιαδήποτε βοήθεια από οποιεσδήποτε διεφθαρμένες κυβερνήσεις ή οποιεσδήποτε αιματηρές θρησκευτικές δυνάμεις ή ινστιτούτα.

Η Χαμάς στην Παλαιστίνη, όπως και όλες οι άλλες θρησκευτικές δυνάμεις είναι δημιουργήματα του Σιωνισμού, της CIA και των μεγάλων δυνάμεων.

Οι πολλοί αιώνες της ιστορίας της Μέσης Ανατολής και των λαών της, αποκαλύπτουν ότι οποιαδήποτε  θρησκεία υπό οποιοδήποτε όνομα ή σκοπό, έχει επιφέρει τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες στη ζωή αθώων ανθρώπων

Όταν η πρώτη πέτρα σε μια αθώα γυναίκα που έχει καταδικαστεί σε λιθοβολισμό, πρέπει να ρίχνεται από τον ίδιο της το γιό (αν έχει)

Όταν τα φθαρμένα δάχτυλα του ενός αθώου φτωχού πρέπει να κόβονται στην γκιλοτίνα

Όταν το μαστίγιο πέφτει στο σώμα ενός αθώου άνδρα ή γυναίκας μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύει στη νηστεία

Όταν μια αθώα γυναίκα / κορίτσι πρέπει να είναι η 2η,η 3η ή η 4η σύζυγος ενός εξαθλιωμένου γέρου

Όταν ένα 9 ετών  παιδί (κορίτσι) πρέπει να παντρευτεί έναν γέρο τύραννο

Όταν οι γονείς πνιγμένοι στη δίνη της φτώχειας πρέπει να πουλήσουν τα όργανά τους για ταΐσουν τα παιδιά τους

Όταν αντί της ελευθερίας των παιδιών τους, αυτό που θα πρέπει να τους δίνονται είναι τα αποκεφαλισμένα σώματα τους, και τα ρούχα τους βουτηγμένα στο αίμα

Όταν οι κόρες και οι γιοι μας θα βιαστούν από σπασμένα μπουκάλια και τα ακρωτηριασμένα πτώματα τους θα επιστραφούν στους γονείς τους την επόμενη μέρα

Όταν οι κόρες μας θα πρέπει να βιαστούν πριν από την εκτέλεση τους σύμφωνα με τους κανόνες ενός αιμοσταγούς Αλλάχ

Αυτές και χιλιάδες άλλες βάναυσες σκηνές συμβαίνουν στην πραγματικότητα στο Ιράν ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στο πλαίσιο βάναυσων ισλαμικών κανόνων εκθέτωντας την πραγματική φύση του Daesh / ISIS,  της Χαμάς, της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, του ισλαμικού καθεστώτος του Ιράν και οποιασδήποτε άλλης θρησκευτικής βίαιης και αντιδραστικής ομάδας ή δυνάμης που είναι φτιαγμένη από ακριβώς το ίδιο καλούπι.

Αγαπητοί Κούρδοι, πιστεύουμε ότι σε αυτό το σημείο της ιστορίας όπου ένας τόσο καταστροφικός πόλεμος συμβαίνει καταστρέφοντας τα σπίτια και τις ζωές σας, η αποστολή μας δεν είναι μόνο να σας υποστηρίξουμε ψυχικά, αλλά και να είμαστε μαζί σας φυσικά. Είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία.

Ζήτω η πάλη όλων των καταπιεσμένων λαών

Ζήτω η ελευθερία, η ισότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη

Καταστρέψτε τη σκιερή συμμαχία του καπιταλισμού και του θρησκευτικού φονταμενταλισμού, που αποτελείται από το Daesh, το Σιωνισμό, τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν και όλων των άλλων αντιδραστικών δυνάμεων.

Μαύρο Μπλοκ/Ιράν