[Ρέθυμνο Πέμπτη 05/07 19.00 Κατάληψη Εργαστήριο] Οι εξελίξεις στη Ροζάβα- Το πρόταγμα της διεθνιστικής αλληλεγγύης. Μια συζήτηση με τον ΕΣΔΑ-RUIS

Η συντακτική ομάδα Ρεθύμνου της εφημερίδας δρόμου Άπατρις οργανώνει από κοινού συζήτηση-εκδήλωση με τον *Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Aλληλεγγύης γύρω από τις θεματικές των εξελίξεων στη Ροζάβα, τη σημασία της απελευθέρωσης της Αλ Ράκα και γύρω από το πρόταγμα της διεθνιστικής αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη κατάληψη Εργαστήριο που βρίσκεται στο μικρό θεατράκι της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης, στις 5/7, ώρα 19:00 (αυστηρά).

Η πρόσβαση γίνεται με λεωφορεία από τη πόλη.

Στο χώρο θα υπάρχουν βιβλία από τις εκδόσεις άπατρις, τα πρόσφατα φύλλα, και υλικό άλλων συντροφικών ομάδων και συλλογικοτήτων.

*Ο Επαναστατικός Σύνδεσμος Διεθνιστικής Αλληλεγγύης αποτελεί μέρος του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας και έχει σύνδεση με τις κουρδικές δυνάμεις του YPJ και YPG. Πλαισιώνεται από διεθνιστές μαχητές και έχει δώσει το παρόν στο μέτωπο της Ροζάβα. Έχει στόχο την έμπρακτη αλληλεγγύη στο διεθνές μέτωπο συρράξεων, με ταξικά χαρακτηριστικά και θέτει ως κατεύθυνση την κοινωνική επανάσταση και την χειραφέτηση από κράτος και κεφάλαιο.