Χολαργός: Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο επαγγελματικό βανάκι του χρυσαυγίτη Γ. Μιχαλιτσιάνου

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μια συντονισμένη προσπάθεια ανασύνταξης του εθνικού κορμού και ανάδειξης των εθνικών ζητημάτων,ως κυρίαρχων στη πολιτική ατζέντα. Με αφετηρία την έξαρση του Μακεδονικού ζητήματος και εφαλτήριο το «μεγαλειώδες» συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, βλέπουμε την πιο βαθιά σαπίλα του τόπου να ενώνεται κάτω απο τον ήλιο της βεργίνας.

Βιώνοντας τον υπαρκτό σουρεαλισμό είδαμε ενα πάντρεμα της αρχαίας Ελλάδας με την ορθοδοξία,μεγάλο κομμάτι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δίπλα σε καραβανάδες, απόστρατους και όλη την επίσημη εκκλησία, καθόλου ακίνδυνους ημίτρελους χριστιανοταλιμπάν παρέα με καλόγριες με μουστάκια, Μακεδονομάχους απ’ την Κρήτη δίπλα σε καρνάβαλους με χλαμίδες και περικεφαλαίες, νοικονυραίους και φασιστοχουλιγκάνους να παριστάνουν τους σωματοφύλακες της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Όλη η παραπάνω πλέμπα πήρε θέση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανοίγοντας πόρτες και δίνοντας χώρο στη Χρυσή Αυγή όσο και στο υπόλοιπο φασισταριό.

Αποκορύφωμα όλου αυτού του εθνικιστικού παρορξυσμού εκείνων των ημερών είναι η επίθεση και ο εμπρησμός στην κατάληψη Λιμπερτατια. Την ίδια ακριβώς προσπάθεια επιχείρησαν 2 εβδομάδες αργότερα στο κέντρο της Αθήνας. Μια προσπάθεια που δε τους βγήκε όπως θα ήθελαν λόγω του αντιφασιστικού συναγερμού που σήμανε σε όλη την Αττική.

Να θυμήσουμε εδώ την πανολεθρία που βίωσαν στα γραφεία της Χ.Α στον Πειραιά, παρά την ασφάλεια που τους προσέφεραν, τόσο η ταράτσα του 8ου ορόφου όσο και η αγαστή γειτνίαση με το μπατσομέγαρο Πειραιά.

Ως απάντηση του αποτυχημένου εθνικο-φασιστικού πανυγηριού και την επίθεση στον Πειραιά, ήρθαν οι επιθέσεις στο κατειλημμένο θέατρο Εμπρός και τον κοινωνικό χώρο Φαβέλα.

Όλα αυτά ενώ απο την αρχή της δίκης εχει προηγηθεί μια περίοδος αναδίπλωσης και ανάδειξης της «σοβαρής» Χ.Α που χρησιμοποιεί ως βασικό μέσο τη θυματοποίηση της. Είναι φανερό πλέον οτι περνάμε σε μια νεα φάση όπου τα τάγματα εφόδου μπορούν να βγούν ακόμα και στο κέντρο του Πειραιά με μπροστάρη τον Δεβελέκο και τη παρέα του, αδιαφορώντας ακόμα και για πιθανές νέες συλλήψεις ενώ την ίδια χρονική στιγμή παρατηρούμε μια προσπάθεια να φτιαχτούν πιο «αυτόνομες» ομαδοποιήσεις, υποτίθεται έξω απο την ομπρέλα της Χ.Α.

Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα μια έντονη προσπάθεια ανασύνταξης μέσα απο επιθετικές δράσεις ενάντια σε μετανάστες, στέκια, καταλήψεις που σκοπό έχουν απο τη μια να συσπειρώσουν ήδη δικό τους κόσμο διψασμένο για δράση και απο την άλλη να ψαρέψουν νέο.

Απο τη μεριά μας έχοντας τη πρόθεση να απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω με μια επιθετική δράση και ενω έπεσε στην αντίληψη μας οτι ο Γ. Μιχαλιτσιάνος είναι ακόμα ένα στέλεχος που «έτυχε» τα τελευταία χρόνια μαζί με την εκλογική άνοδο του κόμματος να βιώσει και την επιχειρηματική του άνοδο.Το ίδιο βέβαια έτυχε και με τις επιχειρήσεις του στενού του φίλου Παναγιώταρου όπως και με μια σειρά απο άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Έτσι λοιπόν στις 22/3 επισκεφθήκαμε το κατάστημα του G.M. (τροφοδοσία και service επαγγελματικών συσκευών) στην οδό Νέστορος στο Χολαργό και κάψαμε το βανάκι της αναπτυσσόμενης επιχείρησης του.

Να τους χτυπάμε όπου τους βρούμε.Στα γραφεία τους,στα σπίτια τους,στις επιχειρήσεις τους,στους χώρους δουλειάς.Στις γειτονιές,στους δρόμους,στις πλατείες,στα γήπεδα.

Να μην τους αφήσουμε σπιθαμή!

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Τσακίστε τους φασιστες