Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της Χ.Α στην Καβάλα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, 27/2, οργανωθήκαμε και επιτεθήκαμε συντονισμένα με μια καταδρομική στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα. Ανεβήκαμε στον 4ο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία, διαρρήξαμε τη θωρακισμένη πόρτα και εισβάλλαμε στο εσωτερικό τους καταστρέφοντας με μανία ό,τι βρήκαμε μπροστά μας.  

Αποφασίσαμε  να μη μείνουμε άπραγοι στον εθνικιστικό παροξυσμό που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια. Πήραμε μέρος στον πόλεμο που διεξάγεται γιατι δεν είμαστε πρόθυμοι να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ να αλωνίζουν στην πόλη και να οργανώνονται.

Διαχρονικά, ο φασισμός αποτελεί το μακρύ χέρι του κράτους και του καπιταλισμού,με αποστολή να πραγματώσει τα εγκληματικά σχέδια της αστικής εξουσίας,εις βάρος των καταπιεσμένων. Τον ρόλο αυτό στην Ελλάδα, τον έχει ως επί το πλείστον η Χρυσή Αυγή. Ένα φασιστικό μόρφωμα, αποτελούμενο από απογόνους ταγματασφαλιτών και ναζί, από επίδοξους φυρερίσκους που δε διστάζουν να επιτεθούν στα εξαθλιωμένα κομμάτια της κοινωνίας, είτε ντόπιους είτε μετανάστες και σε οποιονδήποτε άλλον/άλλη παρεκκλίνει από τις αρρωστημένες ιδέες τους.  

Στη γιγάντωση του φασισμού στην Ελλάδα, σημαντικό ρόλο έπαιξαν, προφανώς τα Μ.Μ.Εξαπάτησης. Δεν θα αναλύσουμε τον ρόλο αυτό αλλα θα αναφερθούμε στο ξέπλυμα των νεοναζί, στο οποίο επιδόθηκαν τα ντόπια μ.μ.ε μετα την επίθεση. Τα μμε επικεντρώθηκαν στις υλικές ζημιές, προσπαθώντας να απονοηματοδοτήσουν τη δράση και να δώσουν μια αποθαρρυντική διάσταση στο συμβάν, άποψη αντιτιθέμενη με την κοινωνική συγκατάθεση που έλαβε η επίθεση.

Απέναντι στην αδράνεια των μικροαστικών κομματιών της κοινωνίας,οργανώνουμε τις αντιφασιστικές μας συνειδήσεις, δημιουργώντας πυρήνες αντίστασης ενάντια στο κράτος και το παρακράτος. Συνεχίζουμε τις δράσεις απέναντι στους φασίστες,ανακόπτοντας την πορεία τους και μηδενίζοντας την ύπαρξή τους. Κλιμάκωση του αγώνα μέχρι τη διάλυση και του τελευταίου γραφείου της Χ.Α, μέχρι να τους αφανίσουμε από προσώπου γης.

Αντιφασίστες/Αντιφασίστριες     

υγ. Οι φωτογραφίες είναι από το σάιτ των χρυσαύγουλων