Προκλητικότατη δικαστική απόφαση

ή απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του Ν. Γεωργιάδη που κατηγορείται για παιδεραστία.

Μεγαλούργησε και πάλι η αστική «δικαιοσύνη» τους. Εμείς απλώς παραθέτουμε τα γεγονότα, και εσείς κρίνετε αν πρόκειται για μια απόφαση άκρως προκλητική ή μια μεθόδευση συγκάλυψης.

Τηλεγραφικά. Ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και ένα άτομο που υπήρξε υπεύθυνο για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου της Ν.Δ, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες, και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Κι ενώ παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου, στις 30 Νοεμβρίου 2011, και συνελήφθη από αστυνομικούς, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας. Τελικά, η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο για εκδίκαση. Η δικαστική έδρα όμως ανέβαλε επ’ αόριστον την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί απουσίαζε η πλειοψηφία των μαρτύρων και οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να ξαναστείλουν από την αρχή τις κλίσεις στους αλλοδαπούς μάρτυρες κατηγορίας.

Και το εξωφρενικό -δεν ξέρουμε πώς διαφορετικά να το χαρακτηρίσουμε- είναι ότι οι δικαστές απαιτούν τα παιδιά που έπεσαν θύματα παιδεραστίας από τον Ν. Γεωργιάδη να έρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα για να περιγράψουν στην δικαστική αίθουσα τα εγκλήματα που υπέστησαν από το νεοδημοκρατικό στέλεχος!

Και μιλάμε για παιδιά –το ένα απ’ αυτά ήταν ανήλικο όταν βιαζόταν- που ζούσαν μέσα σε οικοτροφεία και στην απόλυτη φτώχεια!!! Και επαναλαμβάνουμε: Πρόκειται για μια προκλητικότατη δικαστική απόφαση ή για μια απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;


πηγή:
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_35.html?m=1