Ακροδεξιοί στρατιωτικοί: Ας πάνε να την κλάψουν οι Αλβανοί

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Δίκτυο ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος και την Επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων διαβάζουμε τα παρακάτω:

«Δεν έχει όριο η αλητεία των ακροδεξιών στρατιωτικών που υπηρετούν στην 194 MLRS. Σχολιάζοντας δημόσια την απώλεια της Κλαούντια Λάτα, που ήταν ένα από τα 57 θύματα στο τρομερό κυβερνητικό και κρατικό έγκλημα στα Τέμπη, ενώ σπούδαζε στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, δήλωσαν ότι “με την απώλεια της Αλβανίδας πατσίσαμε για τον Κατσίφα, δεν μας νοιάζει εμάς ο χαμός της, ας πάνε να την κλάψουν οι Αλβανοί…”. Θυμίζουμε ότι η Κλαούντια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ οι γονείς της έχουν αλβανική καταγωγή. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Κλαούντια είχε πάει στο καρναβάλι της Πάτρας. Τι σχέση έχει τώρα η δολοφονία της Κλαούντιας στα Τέμπη, με τον ακροδεξιό προβοκάτορα Κατσιφά, που οπλισμένος και πυροβολώντας επιχείρησε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο, θα πρέπει να το εξηγήσουν οι Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί.

»Η συμπεριφορά των κρατών ασφάλειας/πολέμου σε Ελλάδα-Αλβανία είναι απεχθής και καταδικαστέα. Ποιος έχει ανάγκη τους συμψηφισμούς των νεκρών; Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

»Εμείς απαιτούμε από το ΓΕΣ και το Γ’ Σώμα Στρατού να κάνουν έρευνα και να σπάσουν τον δεσμό του μίσους μεταξύ 194 MLRS, 193 MLRS και τη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ’ Σώματος Στρατού».